Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Diskusné fórum

PHPF-MODS verzia 2.0 (diskusia, návrhy)

Naposledy aktualizované pred 11 rokmi
D
djmetlaAdministrátorModerátor
Odoslané pred 12 rokmi
Ahojte návštevníci,

Niektorí ma možno nepoznáte, niektorí áno. Tí, ktorí ma poznajú vedia že veci robím viac ako dobre. Včera som po 450 000 000 rokoch presvedčil big bossa Pongo aby sme zmenili dizajn a dali tejto podpore trocha iný štýl. Keďže som prišiel o doménu phpfusion.sk a teraz to má niejaký no-name šéf, rozhodol som sa opäť zabojovať o oficiálnu podporu pre PHP-Fusion resp. PHP-Fusion 8, ktorý je aktuálne vo vývoji. Samozrejme všetko v jednom vrátane modifikácií. Veď toto je oficiálna podpora pre modifikácie slovenskej republiky.

No poďme k veci. Chceme zmeniť štýl, zmeniť dizajn a rozloženie. I keď toto je môj dizajn starý približne ako biblia, je to môj dizajn a pre mňa po toľkých rokoch je strašné sa na toto pozerať. Nedávno som spustil svoj nový web www.djmetla.eu, kde môžete vidieť aj môj najnovší dizajn. Jednoduché, čisté a hlavne moderné UI/UX riešenie.

Moja predstava je jednoduchá, mať najkrajší dizajn vôbec pre PHP-Fusion čo sa týka oficiálnych podpôr atp.

Moja snaha, vaše nápady!

Takže čo od Vás vlastne týmto topicom chcem?

• tipy na pekné dizajny (čisté)
  • nové rozšírenia čo by sa Vám tu páčilo
  • diskutovať o tom ako by to tu chcelo zlepšiť
  • hecovať ponga aby sa mal k veci a presvedčili ho k zmene modrej farby neba!

Za všetky odpoveď vóóópred ďakujem

S pozdravom

SmallGod djmetla :D :D :D :D
Profesionálny programátor webových aplikácií www.djmetla.eu
KnQKnQNováčik
Odoslané pred 12 rokmi
Ano máš pravdu, chcelo by to už zmeniť:

Mne sa moc páči to menu čo máš na svojom webe také isté by som dal aj sem.

Taktiež by si mohol urobiť to isté čo máš na webe: "Posledné založené témy" a dať to sem ako "Navigácia"

A posledné niečo ako máš ti na webe tú registráciu a prihlásenie.

To je všetko :)
PongoPongoHlavný administrátor
Odoslané pred 12 rokmi
Ten bigboss a smallgod ma dostali do popuku... :DD
D
djmetlaAdministrátorModerátor
Odoslané pred 12 rokmi

Citovať

Pongo napísal:

Ten bigboss a smallgod ma dostali do popuku... :DD

:D :D :D Treba sa pobaviť očakávam krutoprísne návrhy a dúfam źe aspoň niekto bude chcieť naprogramovať niečo kruté :D čo bude fakt top!
Profesionálny programátor webových aplikácií www.djmetla.eu
D
djpipoNováčik
Odoslané pred 12 rokmi
Pridať novšie verzie PHP-F,aj preklady ;) nový dizajn a všetko :) ;)
Nemo_ONemo_OJunior
Odoslané pred 12 rokmi
Skôr by som sa nezameriaval na programovanie nových a nových modifikácií, ale postupne by som jednu po jednej opravoval & validoval staré :) malo by to oveľa väčší efekt.
8
85filip58Užívateľ
Odoslané pred 12 rokmi

Citovať

Nemo_O napísal:

Skôr by som sa nezameriaval na programovanie nových a nových modifikácií, ale postupne by som jednu po jednej opravoval & validoval staré :) malo by to oveľa väčší efekt.

Súhlas, keďže PHPF 8 je vo vývoji tak určite budú ľudia skúšať niektré modifikácie z 7.02.xx na 8 takže by to chcelo potom validovať je + tak že by to bolo roztriedené že pre 8 a 7.02.xx samozrejme. :)
PongoPongoHlavný administrátor
Odoslané pred 12 rokmi
Keď bude PHP-Fusion 8 tak pribudne k nej nová kategória. :)
Ale myslím si že vývojári sa budú snažiť aby modifikácie a témy ostali kompatibilné, teda určite nespravia niečo také ako pri PHP-F v6 a V7. ;) (Teda v to dúfam. :D)
K
kasparNováčik
Odoslané pred 11 rokmi
Určp by podpoře seděl nějaký FLAT design a myslím, že by to byla dobrá změna, protože tohle je opravdu už suché a staré :)
n0thingirln0thingirlJunior
Odoslané pred 11 rokmi
a keď nechcem pomôcť?
kweetykweetyAdministrátorModerátor
Odoslané pred 11 rokmi
tak sem nelez? :D
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.