Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Diskusné fórum

Krok 4 pri inštalacii nejde dalej

Naposledy aktualizované pred 9 rokmi
D
doler_skNováčik
Odoslané pred 9 rokmi
Pri inštalacii mi nejde krok 4.
Databazu mam , hodnoty 777 neviem čo s tým :D
Diky za rady.
Nemáte povolenie na zobrazenie príloh
D
DiviakNováčik
Odoslané pred 9 rokmi
Si na endore ? Ak hej tak aj ja som mal dodnes tento problém . zmeň si na endore php z 7 na 5.6 a malo by ti to isť
FForceFForceNováčik
Odoslané pred 9 rokmi
na endore mám vlasný web. ale z endori som prešel na domenu ... endora je len na skúšobnu verziu pojde ty to len 2 mesíce ... a potom ty to daju preč kúp si domenu. budeš mať více vyhod...

Keď chceš pomoc tak si ma pridaj na skype : s.bambura fotka mačka s okuliarmi
Rád ty pomôžem:evilish:
B
BashunterNováčik
Odoslané pred 9 rokmi
Zajímavé, u Endory mám dost webů a některé tam jsou více než rok a zatím mi nikdo nic nesmazal...
Barkminak330Barkminak330Junior
Odoslané pred 9 rokmi

Citovať

Bashunter napísal:

Zajímavé, u Endory mám dost webů a některé tam jsou více než rok a zatím mi nikdo nic nesmazal...

Mně na endoře jedou 3 weby s tím, že je mám už cca 5 měsíců.. taky se mi nic nesmazalo.
L
laibachJunior
Odoslané pred 9 rokmi

Citovať

Keď chceš pomoc tak si ma pridaj na skype : s.bambura fotka mačka s okuliarmi
Rád ty pomôžem:evilish:

len od neho nic nechci nic nevie len ta ponatahuje a ak sa mu podarí tak ta ojebka zle skusenosti ved len kukni toto "Rád ty pomôžem"

a este toto:
https://php-fusion.itsektor.sk/infusi...ad_id=4707

predava volaco ale pristup k tomu neda lebo to niekomu ukradol alebo nic nema neverte mu je to decko co klame...jedna rada ignorujte ho....
[img]http://www.game-server.sk/scripts/tracker.php?Address=94.136.146.208:27063&Engine=0[/img]
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.