Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Diskusné fórum

DJm Cinema a Nejaktivnější členové a překrývající se panely

Naposledy aktualizované pred 9 rokmi
WerymeXWerymeXNováčik
Odoslané pred 9 rokmi
Zdravím.

Mám takový menší problém.

www.img.tpx.cz/uploads/jjddddddddddsssssssssss.JPG

Na screenu je videogalerie , a já bych potřebovala, aby název toho panelu zmizel a byly tam čistě jen videa bez toho nadpisu "DJMCinema".
Něco jako to mají Zde a úplně dole

Myslím, že mi s tím někdo už pomáhal, ale uplně mi to theme.php rozházel, že jsem si musela dát zpět původní soubor.

Druhá věc:

V theme.php je nakódovaná možnost "Nejaktivnější členové", ale ač jsem stahovala různé modifikace (infusion) na to, aby se mi zobrazoval ty avatary s členy, co jsou aktivní na fóru, tak se mi to nepovedlo. Možná jde jen o nějaký kód nevím. Umím spíše kody upravovat než sama psát, myslím ty složitější.

Poslední:
Když si přidám na web jakoukoli modifikaci, co mi ukazuje online uživatele, tak mi to pokaždé překryje ty další panely.
www.img.tpx.cz/uploads/fdf4d44dd44444d.JPG

Jen jediná modifikace u které to nedělá je Hayaletsevgili Online Users Panel 1.0. Ale já bych spíš aby se to hodilo k designu potřebovala ten výše na screenu.

Je zde možnost, žeby mi tu někdo pomohl ? Už nad tím dumám 14 dní tak jsem přišla o radu sem.

Díky mnohokrát :)
Upravil/a WerymeX dňa 19.09.2016 05:43:00, pred 9 rokmi
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.